Second Line Jazzband

Traditionell jazz fra Göteborg

Second Line Jazzband har gjort sig kendt som et fantastisk liveband hvilket må skyldes den enorme glæde og intensitet de spiller og møder publikum med. Derfor er bandet også mange steder blevet publikums favoritter og har lavet publikumsrekorder gang på gang.

 

Second Line Jazzband

 

Second Line Jazzband fra Gøteborg i Sverige startede deres karriere allerede tilbage i 1989 og på det tidspunkt var de fleste af bandets medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige 6 medlemmer tilbage.

Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære traditionelle jazzbands og har spillet på de fleste klubber, festivaler og har medvirket i både TV- og radioudsendelser i lande som Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Schweiz, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig i Sverige.

Orkestret har udgivet 13 Cd’er, hvoraf den seneste “Get out of here” kom på markedet i juni 2012. Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilarter, repertoire og musikalske retninger under en koncert og samtidigt være tro mod den New Orleanske inspirerede stil bandet har.

Bandet er i konstant udvikling og repertoiret spænder sig fra alt mellem Bunk Johnson og Kid Ory til Bob Dylan, via Louis Prima og Irving Berlin. Krydret med blues og gospel, skaber disse - endnu relativt unge musikere en energi som man sjældent forbinder med den traditionelle jazz.

Bandet turnerer meget og har gennem årerne haft besøg af gæsteartister, såsom Lillian & Tricia Boutté, Anti Sarpila, Orange Kellin, Roy Williams, Pauline Pierce, Phil Mason og Kenneth Arnström med flere.

Second Line Jazzband består af:
Jesper Albrektsson - trompet & sang
Niklas Carlsson - trækbasun & sang
Olof Skoog- saxofoner, klarinet & sang
Anders Wasén - banjo
Per Bach - kontrabas
Johan Horner - trommer

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Second Line Jazzband er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Second Line Jazzband

For booking af Second Line Jazzband ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk