Rose Room Dixie

Swingende Dixieland jazz

Orkestret er et forholdsvis nydannet orkester og består af 6 musikere, der alle har dybe rødder i den danske jazzscene. ROSE ROOM DIXIE spiller saftig swingende Dixieland, der i høj grad, og til publikums store tilfredshed, altid kommer udover scenekanten.

 

Rose Room Dixie

 

Repertoiret består gerne af opfordringer og udfordringer fra publikum. Ellers af alle standardmelodierne blandet op med danske sang- og revyviser. Alle Rose Rooms medlemmer har årelang erfaring på jazzscenen, og har hver for sig optrådt ved mange festivaler/spillesteder i ind-og udland.


ROSE ROOM DIXIES har følgende besætning:

På trompet/cornet/flygelhorn og sang høres Henning Bendixen
Henning har i sit kølvand en stribe af jazzmusikere. Både traditionelt og på den mere moderne side. 11 år i Papa Bennys Jazzband. Solister som Grethe Ingman, Lone Kellerman, Østen Warnerbring og på den mere moderne jazzfront med folk som NHØP, Bent Jædig, Jens Søndergaard, Christina von Bülow, etc. Modtager af Hol- bæk Jazzprisen i 2006.

På klarinet høres Jørgen ”Tulle” Rasmussen
Tulle har turneret i ind-og udland med kendte musikere, som f.eks Dutch Swing College Bands legendariske trompetist Oscar Klein. Tulles smukke tone og elegante fraseringer, har gjort ham til en meget søgt musiker og arrangør. Hans inspirationskilder ligger hos Sandy Brown og Benny Goodman. Arne Domnérus og Putte Wickman har også hans store interesse.

På basun/sang høres Gunnar Bay
Gunnar har ligeledes spillet, jammet med stort set alle, med rod i det københavnske jazzmiljø. Hans humor, musikalitet og sang, har gjort ham til en meget skattet og søgt musiker. I ind- og udland har han ligeledes akkompagneret kendte musikere. Gunnar har selv været kapelmester for flere københavnske kendte orkestre.

I rytmegruppen høres Jørgen Bidstrup på guitar/banjo
Jørgens spil ligger klippefast og harmonisk på beatet, og når han er på scenen swinger det! Det mærker både blæserne og rytmefolket! For ikke at sige publikum også. Jørgen har også sine rødder i det københavnske jazzmiljø, og har ligeledes akkompagneret mange kendte solister.

På kontrabassen høres Uffe Borgaa
Uffe har sine rødder i det sønderjyske jazzmiljø, og har ligeledes spillet/ akkompagneret et hav af musikere som f.eks Stuff Smith, Charlie Shavers, Wild Bill, Albert Nicholas, Memphis Slim, Liller, Grethe Ingman etc

Trommerne betjenes af Jess Buch Petersen
Jess begyndte som 10 årig i Roskilde Garden. Senere sejlede han tit via Puttgarden! til jazzfestivaler i San Sebastian, Berlin, Breda, etc og tilbage igen til festivaler i Silkeborg, Langeland og sådan noget. Har spillet i diverse pigtråd- og rockorkestre, men blev som 20 årig antaget på prøve i 1974 hos orkestret Eagle Band. (Det er han stadig!) Med dem har han indspillet flere plader. Jess spiller altid med et betydeligt drive og er særdeles rytmesikker. Og så holder han i øvrigt umådelig meget af Spike Jones.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rose Room Dixie er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rose Room Dixie

For booking af Rose Room Dixie ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk