Just like Django

Jazzkvartet

Hot Jazz, charmerende melodier og gypsyjazz til ære for og minde om den legendariske guitarist Django Reinhardt

 

Just like Django

 

Just like Django er en ung akustisk jazzkvartet, der søger at videreføre arven fra den fransk-belgiske guitarvirtuos Django Reinhardt. Med et repertoire bestående af festlige jazzstandarder, sigøjnernes folkemusik og egne kompositioner genskabes den sydende stemning fra 30’ernes og 40’ernes parisiske natklubber og dansesaloner – alt sammen leveret med et glimt i øjet og en spilleglæde, der smitter helt ned i danseskoene. Musikken bærer direkte præg af Djangos uortodokse spillestil, fyldt af improvisationer og en entusiastisk livlighed, der sammen med rustikke guitarrytmer får det til at swinge af fransk charme.

Ud af samspillet mellem den amerikanske swing og Djangos baggrund i sigøjnernes folkemusik skabtes den helt unikke lyd, der kom til at definere sigøjnerjazzen. Dette spil og samspil er vi i Just like Django stolte af at kunne bringe til live igen, når vi genoptager den særlige takt og tone fra den franske sigøjnerjazz-tradition.

Gruppen Just Like Django opstod i 2006 ud fra en fælles kærlighed til den særegne og festlige franske musikstil, og siden er det blevet til mange uhøjtidelige koncerter rundt i Danmark. Ud over klassikere som “All of me” og “Les Yeux Noirs” rummer repertoiret også egne numre og utraditionelle overraskelser. Tilsammen er udtrykket en helt unik kombination af gruppens rødder i Danmark og inspirationen fra Frankrig.

Just like Django består af:
Peter Uldahl Kristensen (solo-guitar)
Simon Chang (t-sax)
Jon Noe (guitar)
Thomas Løkke Madsen (bas)

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Just like Django er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Just like Django

For booking af Just like Django ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
E-mail: mail@nkmusic.dk