3 på spil

street jazzband

3 på spil er professionelle musikalske underholdere.
Festlige humør- og slagermelodier får et tryk på jazzpedalen.
Det er spil- og sprællelevende underholdning hele tiden med glad musik og sang.

3 PÅ SPIL er et utrolig sjovt musikbekendtskab. Et street-band der virkelig underholder. Når de 3 spillemænd dukker op på gader, torve og pladser, bliver der fest i gaden og liv i kludene. Orkestret spiller helt uden brug af ledninger. Ægte mundblæst musik. Sang fra de friske luftveje. Det er underholdende og festlig humørmusik.

De tre musikanter præsenterer alletiders musiksjov. Evergreens- og slagermelodier er kædet sammen med lystig jazzmusik. Et showmix, der sætter liv i kludene og skaber fest i gaden overalt, hvor orkestret kommer frem.

Der sker noget når de tre musikanter viser spillemusklerne. Livlig og fornøjelig gadeunderholdning veksler med glade melodier og sange. Der er også masser af sjov musik til børnene. Når 3 på Spil starter aktiviteterne, kommer der gang i de små rytmeben. 3 PÅ SPIL er lige hva' der ska' til.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på 3 på spil er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på 3 på spil

For booking af 3 på spil ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Børnejazz
  Jazzband
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

3 på spil

 3 på spil
Info
Kontakt
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere