Kloster Band

Jazz-/ swingorkester

Kloster Band har i 25 år begejstret publikum med deres swingende jazz, serveret smagfuldt, musikalsk, autentisk og med nerve. Bandet består af fire fuldstændig fantastiske musikere, som er backing for den dygtige og populære sangerinde Pia Kloster.

Kloster Band er et jazz-/swingorkester bestående af sangerinden og kapelmesteren Pia Kloster, der akkompagneres af piano, bas, trommer og saxofon.

De fleste af bandmedlemmerne har siden 1986 holdt sammen om et repertoire, der rækker langt ud over traditionel dansemusik. Kloster Band er et af de mest varierede bands på denne side af Øresund: En blanding af Duke Ellingtons swing, Antonio Carlos Jobims bossanovaer, Stevie Wonders soul, Elvis Presleys og Beatles' 60'er numre, ABBA's 70'er numre, PH's revyviser, etc.

Orkesterets superbe sans for variation har gjort Kloster Band til et meget efterspurgt band overalt i Danmark, Nordtyskland og Sverige.

Bandet er særdeles velegnet
- til familiefester, hvor aldersgruppen spreder sig fra 8 til 80 år
- til brylluppet
- til jubilæet,
- til fødselsdagen
- til firmafesten
- til jazzklubarrangementet
- etc.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kloster Band er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kloster Band

For booking af Kloster Band ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Børnejazz
  Jazzband
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Kloster Band

 Kloster Band
Info
Kontakt
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere