Mads Granum Kvartet

Jazzband

MADS GRANUM KVARTET har eksisteret siden 2004 og har siden da givet over 100 koncerter i Danmark og Tyskland. Repertoiret er atypisk for en jazzgruppe, idet musikken ikke er hentet fra den amerikanske sangbog, men fortrinsvis fra vores egen musikalske kulturarv med salmebogen og højskolesangbogen som centrale kilder.

NORDISK JAZZ, SALMER OG ARABISK KULTURARV
Jazzpianisten Mads Granum udgav sidste sommer cd´en "Between Traditions". Han er i sit arbejde blevet draget af stilarter og musikalske temaer, der umiddelbart ligger langt fra jazztraditionen. Musikken tilhører eller er inspireret af forskellige kulturelle og religiøse traditioner på kloden tilsat nordisk jazz. Cd´en rummer en række salmer fra vores egen kirkelige tradition, et par af Granums egne kompostioner, hvoraf "Stilheden Taler" er skrevet til DR2 dokumentaren af samme navn om den spirituelle lærer Eckhart Tolle (forfatter til best selleren "Nuets kraft"). Endelig har han kigget til den arabiske verden, hvor han har tilsat vestlig harmonik og instrumentation til to sange, der tilhører denne kulturs musikalske arv.

NORSK/DANSK/SYRISK JAZZSANGERINDE
Med sig på pladen har han fået den enestående sangerinde Laila Rong Hanna, et klassisk kor, strygere to blæsere samt sin faste rytmegruppe bestående af Ricco Victor på trommer og Jesper Thorn på kontrabas. Laila Rong Hanna har med sine forældre fra Mellemøsten og Norge lyttet til arabiske og nordiske folketoner siden barnsben. Hun har en helt unik måde at udtrykke sig på, idet hun mestrer at kombinere arabisk og nordisk tonesprog med jazz. Laila Rong Hanna kan også høres som forsangerinde i Middle East Peace Orchestra.


MADS GRANUM (F. 1974)
Pianisten Mads Granum spiller desuden med navne som Per Nielsen, Stig Rossen, Preben Kristensen, Alberte, Jan Glæsel, Blast Sisters, Marie Carmen Koppel med flere, samt optrådt med Sønderjyllands Symfoniorkester, Radioens Underholdningsorkester og på en række TV shows herunder Aftensshowet på DR, Pop Stars, All Stars, Showtime, m.fl. Ved siden af dette er han organist i Lindevang Kirke samt keyboardspiller på flere af de københavnske teatre.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Granum Kvartet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mads Granum Kvartet

For booking af Mads Granum Kvartet ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Børnejazz
  Jazzband
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Mads Granum Kvartet

 Mads Granum Kvartet
Info
Kontakt
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere