Jensens Jazz Serenaders

New Orleans jazzband

Jazz til enhver lejlighed ...
JENSENS jazz SERENADERS er swingende gladjazz.

Det er professionelt, det er fest og farver, det er dansemusik og lyttemusik, det er New Orleans musik med spilleglæden og ærbødigheden for de gamle jazzmestre i behold.

Orkestret har turneret i Sverige, Tyskland, England, Norge, Holland og naturligvis i Danmark - med stor succes - og har endvidere udgivet 11 CDer.


JENSENS jazz SERENADERS:

Nan Ehrenstraale på kontrabas, Kurt Jensen på klarinet, tenorsax, sang og Nina Ehrenstraale på tenorbanjo og sang. Lejlighedsvis udvides med piano, eller med trompet, trombone eller trommer op til et seks mand New Orleans Jazzband. se JENSENS NewOrleans BAND.

Jazzsangerinde
Gruppens sangerinde er Nina, som har høstet stor anerkendelse på jazzfestivaler og jazzklubber både i Danmark og udlandet. Indtil videre kan hun høres på ni af JENSENS CDer. Hun synger bl.a. det gamle Patsy Klein nummer "Crazy", Irving Berlin nummeret "Always", "Avenuen" og er senest blevet særdeles populær med bl.a. "On A Coconut Island" samt NewOrleans hymnen "How Great Thou Art" (se CD listen).
Udover sine mange sangnumre, er Nina også blevet kendt for sit fine tenorbanjospil, både som rytmemusiker og som solist samt sin fantastiske måde at pifte soloer på.

Jazzklassikere og evergreens...
Besætningen med bas, banjo og klarinet/sax og evt. trommer eller piano, har vist sig velegnet til mange slags arrangementer: Koncerter, receptioner eller dansemusik osv. Ensemblet har stor erfaring og er velrenommeret fra utallige arrangementer, fester, jazzklubber, festivaler.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jensens Jazz Serenaders er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jensens Jazz Serenaders

For booking af Jensens Jazz Serenaders ring til jazzorkestre.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Børnejazz
  Jazzband
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites

Jensens Jazz Serenaders

 Jensens Jazz Serenaders
Info
Kontakt
jazzorkestre.dk
Booking Tlf. 7020 3648
Email:
Relaterede kunstnere